Navulbare heliumcilinders – een alternatief voor wegwerpproducten

Adams Gas is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de gashandel. We leveren aan klanten in zowel de groot- als kleinhandel en kunnen voldoen aan al uw gascilinderbehoeften. Wij waren de eerste leverancier in het Verenigd Koninkrijk die GEEN HUUR in rekening brachten.

Onze navulbare flessen kennen een groot succes als alternatief voor de wegwerpcilinder. De meeste van onze verkooppunten hebben beide opties op voorraad, wat de eindklant een grotere keus geeft.

De 2L is een hele goede toevoeging aan het assortiment van navulbare heliumgascilinders waarvoor de huur gratis is, en deze flessen zijn verkrijgbaar naast de formaten van 9,4 en 20 liter. De 2L vult 50 latex ballonnen van 9 inch, de 9.4L vult er 150 en de 20L vult 400 latex ballonnen van 10 inch.

Het belangrijkste doel is dat verkooppunten een alternatief kunnen bieden voor de wegwerpfles. Winkeliers kunnen de navulbare optie bieden aan klanten die de grotere formaten van 9 of 20 liter niet nodig hebben. Normaal gesproken zou hiervoor een waarborgsom gevraagd worden, maar bij ons blijft de huur gratis.

Verder kunnen we gasregelaars leveren voor de navulbare flessen en ook andere apparatuur.

Ga naar de contactpagina om contact met ons op te nemen en meer te weten te komen over hoe u distributeur van ons kunt worden.